TRIAL

TXT RACING 125 2023

7.390 €

TRIAL

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

GASGAS TXT RACING 125 je savršen motocikl za vozače da razviju svoje veštine. Sa laganom konstrukcijom i karakterom lakim za upravljanje, naš najmanji 2-taktni probni motocikl omogućava mladima da se zabavljaju dok grade samopouzdanje. Sa glatkim, okretnim snagama, motor od 125cc ima ravnu i kontinuiranu krivu obrtnog momenta, idealnu za pomoć vozačima da pronađu prianjanje dok guraju dublje u uzbudljiv svet probne vožnje. Sa vodećim vešanjem u klasi, izborom karata motora i Braktec hidrauličnim kvačilom i kočnicama, TXT RACING 125 ima kolekciju vrhunskih komponenti koje obezbeđuju kvalitet i pouzdanost.

Previous slide
Next slide

TRIAL

KAROSERIJA

Minimalistički. Lagan. Izdržljiv. Pored toga što našim motociklima daje prepoznatljiv, moderan i super tanak izgled, karoserija svih GASGAS probnih motocikala osigurava da se vozači osećaju udobno i samopouzdano tokom svake vožnje. I pošto nijedan vozač ne prođe više od nekoliko vikenda bez pada, mi koristimo polipropilen kada brizgamo plastiku, koja se ne ostavlja kada je savijena više od 90 stepeni. Svi prednji blatobrani imaju integrisani nosač viljuške.

AIRBOX

PRISTUP AIRBOKS-U I FILTERU VAZDUHA

Naša vazdušna kutija ima patentirani dizajn! Mnogo više od mesta gde žive Twin Air filteri, on takođe pruža strukturne prednosti koje omogućavaju da svi naši probni motocikli budu super tanki. Maksimalni protok vazduha osigurava da svi motori isporučuju trenutnu snagu kad god je to potrebno.

UPRAVLJAČI, RUČKE I GAS

Snažni, lagani konusni upravljači napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma i opremljeni Renthal hvataljkama su standard za sve naše probne motocikle. Povezane sa CNC mašinskim trostrukim stezaljkama preko kovanih aluminijumskih stezaljki za upravljač, šipke obezbeđuju stabilnost i potpunu kontrolu vozača.

Rezervoar

Potpuno integrisan i u okvir i u karoseriju, naš rezervoar za gorivo od 2,3 litra je toliko kompaktan da skoro da i ne postoji! Sa jednostavnim sistemom uklanjanja, napaja Keihin PVK karburator od 28 mm koji zauzvrat osigurava da svi dvotaktni motori dobiju gorivo koje im je potrebno za isporuku široke glatke, moto snage.

AIRBOX

TRIAL

RAMOVI

Volimo da pravimo naše okvire jake, od hrom-moli čelika. Tačnije, cevasti, 1,5 mm 25CrMo4 hrom-moli čelik! Robotski sečeni i laserski zavareni da bi se osigurala preciznost, čvrstina i dugotrajna izdržljivost, oni pružaju precizne povratne informacije vozaču i, što je važno, veoma efikasnu apsorpciju energije. Težak od samo 6 kg, svi okviri su obrađeni čvrstim crvenim praškastim premazom.

CNC OBRAĐENE TROJNE STEZALJKE

Izgledaju sjajno i lagane su! I obezbeđuju stabilnost prednjeg dela i garantuju precizno rukovanje. Naše 35mm ofsetne, crne eloksirane CNC obrađene trostruke stezaljke pružaju najviši kvalitet i fabrički izgled.

TECH VILjuške

Glatko i progresivno kako bi se osiguralo da naš čitav probni asortiman nudi najbolje rukovanje. TECH amortizeri sa niskim trenjem od 39 mm koji su ugrađeni na sve naše probne motocikle imaju levu bočnu viljušku koja ima podesivu oprugu zajedno sa funkcijom podešavanja End Stroke kako bi se izbeglo dno. Desna viljuška se brine za podešavanje odskoka, dok osovina prednjeg aluminijuma od 160 g obezbeđuje maksimalno samopouzdanje prednjeg točka u svakom trenutku.

REIGER 2-SMERNI AMORTIZER

Ranije se nalazila samo na našim vrhunskim TXT GP modelima, REIGER tehnologija zadnjeg amortizera sada je takođe standardno ugrađena u TXT RACING liniju u Evropi. Poznata holandska kompanija obezbeđuje najviše performanse, udobnost i, što je najvažnije, maksimalnu vuču na zadnjim točkovima. Sa podesivim prigušenjem, vozači mogu da promene ponašanje amortizera prema svom ukusu.

LJULJAŠKA

Spremni da izdrže te velike udarce zadnjim točkovima, naše šuplje, jednodelne ljuljačke od livenog aluminijuma su tanke ali i super čvrste. Razvijeni zajedno sa našim partnerom sa velikim iskustvom u proizvodnji, povećali smo već dokazanu krutost kako bismo osigurali dodatnu krutost, pouzdanost i savršeno ponašanje pri savijanju.

TRIAL

MOTOR

TXT RACING 125 motor je moćan, lagan i kompaktan koliko god može, i najkonkurentniji u svojoj klasi. Tokom mnogo godina stalno smo poboljšavali dvotaktni motor od 125 ccm (tačnije 124,8 ccm), ističući performanse koje su još lakši za korisnika, a istovremeno osiguravajući da troškovi održavanja ostanu niski. Deleći uglavnom istu arhitekturu kao i GASGAS probni motocikli većeg kapaciteta, dizajn motora ne samo da daje vozačima glatku snagu, već dizajn takođe pomaže u rukovanju.

glava cilindra

Unutrašnji oblik glave cilindra od livenog aluminijuma je posebno proračunat i poboljšan kako bi se obezbedile najbolje performanse motora u čistom radu, kao i da ima rashladne kanale koji održavaju motor na konstantnoj temperaturi.

CILINDAR & KLIP

Mali cilindar TXT RACING 125 ima posebno dizajnirane usisne i izduvne otvore, koji, kada se koriste sa kovanim klipom visokih performansi, osiguravaju da je motor najbolji u svojoj klasi, proizvodeći impresivan obrtni moment i glatku isporuku snage u čitavom opsegu obrtaja. Aluminijumski nosač cilindra male težine se koristi za smanjenje vibracija motora, a istovremeno pomaže u krutosti šasije.

karburator

Opremljen karburatorom Keihin PVK od 28 mm koji osigurava da motori primaju gorivo koje im je potrebno za isporuku široke glatke i snažne snage.

transmisija

Najlakši menjač u bilo kom probnom motociklu na tržištu i još jedan patentirani GASGAS deo! Sistem 4/6 omogućava vozačima da biraju između 6 brzina kada postoje samo 4 stepena prenosa na unutrašnjem vratilu menjača. Osiguravajući da su svi TXT RACING motocikli tehnološki napredni, smanjuju težinu i omogućavaju super kompaktne kućišta radilice.

RADILICA

Magija u centru TXT RACING 125 motora! Naši inženjeri savršeno balansiraju svaku radilicu kako bi osigurali maksimalnu inerciju i isporučili hod od 54,5 mm, omogućavajući motoru da slobodno radi i isporučuje trenutnu snagu. Da bismo povećali izdržljivost, koristimo zatvoreni glavni ležaj SKF-a. Zbog svog specifičnog pozicioniranja sa motorom, radilica takođe doprinosi odličnom rukovanju motociklom. Jaka, lagana klipnjača upotpunjuje radilicu, koja takođe pokreće radno kolo vodene pumpe.

KARTER

Štedimo na težini gde god možemo kako bismo osigurali da TXT RACING 125 ostane najkonkurentniji motocikl u svojoj klasi. Zbog toga su super-kompaktni kućišta radilice napravljeni postupkom livenja pod visokim pritiskom, koji garantuje neverovatnu snagu i izdržljivost i smanjuje težinu. Super-kompaktan dizajn stavlja sve glavne pokretne delove blizu centra gravitacije bicikla za neverovatno rukovanje. Čineći stvari još kompaktnijima, glavni cilindar hidrauličnog kvačila je ugrađen u poklopac kvačila.

IZDUVNI SISTEM

Prednja cev od nerđajućeg čelika i zadnji prigušivač su neophodni za maksimiziranje performansi naših 2-taktnih probnih motora. Pored toga, oni takođe smanjuju ukupnu težinu kako bi osigurali najbolje rukovanje, kao i tanku ergonomiju. Zadnji prigušivač koristi visokokvalitetno pakovanje od vlakana, ključno za isporuku maksimalnog obrtnog momenta i snage. Plastični poklopac koji se može ukloniti znači da se pakovanje može lako promeniti.

KVAČILO

Jedan prst je sve što je potrebno za kontrolu snage naših probnih motocikala, zahvaljujući kompaktnom hidrauličnom kvačilu. Omogućujući vozačima da povećaju broj obrtaja i isporuče tačnu količinu snage na zadnji točak, pouzdan, visokokvalitetni sistem takođe garantuje ravnomerno habanje, rad skoro bez održavanja i savršenu akciju u svakoj vožnji i po svim vremenskim uslovima. Sastoji se od 3 kevlarske tarne ploče, 2 čelične ploče i Belleville opružnog sistema, garantuje savršen rad svaki put.

TRIAL

BRAKTEC KOČNICE

Braktec kočioni sistemi visokih performansi koji su posebno dizajnirani i napravljeni za probnu upotrebu osiguravaju da naši motocikli imaju više nego dovoljno snage zaustavljanja. Dajući vozačima kontrolisanu akciju radi potpunog samopouzdanja, prednja monoblok čeljust sa 4 klipa sa NG talasastim diskom od 185 mm se koristi zajedno sa Braktec sistemom sa 2 klipa i NG diskom od 150 mm. Zadnji kočioni sistem ima patentirane magnetne kočione pločice, koje ostaju otvorene kada se točak skine. Prilično uredno, zar ne!

INTEGRISANI SISTEM HLAĐENJA, VENTILATOR I RADIJATORI

Ugurali smo mnogo rashladne tehnologije u veoma mali prostor na našim probnim motociklima, što je od suštinskog značaja da osiguramo da naš motor ostane hladan i da vozači dobiju najbolje dvotaktne performanse. Koristeći aluminijumski radijator zajedno sa vodootpornim električnim ventilatorom od 115 mm, termostat tada obezbeđuje stabilnu i konstantnu temperaturu rashladne tečnosti.

PALJENJE / ELEKTRIČNI SISTEM

Ključ za smanjenje težine na svim našim probnim motociklima je sistem paljenja i električni sistem koji ne zahteva bateriju. Takođe, sa standardnom opremom za sve naše motocikle prekidačem mape, vozači mogu da biraju između 2 krive paljenja na osnovu vremena, tipa terena i preferencija vozača. I kontrolna jedinica motora (ECU) i zavojnica za paljenje su posebno postavljeni da budu dobro zaštićeni i van vidokruga.

TOČKOVI

Koristimo jednostavan, ali efikasan recept kada pravimo naše probne točkove. Kombinujte CNC mašinski obrađene glavčine sa laganim žbicama i pocinkovanim čeličnim bradavicama i povežite ih sa Morad-ovim aluminijumskim felgama visoke čvrstoće! Rezultat su super jaki točkovi koji obezbeđuju vrhunsku kombinaciju snage, performansi i pouzdanosti. Nova lagana aluminijumska prednja osovina štedi 285 grama poboljšavajući osećaj lagane težine prednjeg kraja.

GUME

Michelinove super-lake gume X11 povezuju sve naše TXT RACING bicikle sa stenama, blatom i preprekama ispod njih. Najbolji u poslu, imaju super savitljive ručke koje zajedno sa niskim pritiscima nude izuzetno prianjanje.

TEHNIČKI DETALJI

MOTOR

ŠASIJA

GASGAS

Svetski poznat brend sa neverovatnom tradicijom kada je reč o motociklima Enduro i Motocross.

instagram

Brze Informacije

Ponedeljak - Petak: 09-17h Subota: 10-15h
Majora Zorana Radosavljevica br 70, 11273 Batajnica, SRBIJA Španskih boraca 12, 11070 Novi Beograd, SRBIJA
+381 (0)11 848-6590 +381 (0)60 18 19 202
panto@gasgas.rs office@gasgas.rs