MOTOCROSS

MC-E 5

5.150 €

MOTOCROSS

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

Stvarajući ozbiljnu buku u poslednjih nekoliko godina, sa sigurnošću se može reći da je naš MC-E 5 bio monumentalni hit! Idealan motor za prljavštinu za mlade za učenje, nudi podesivu visinu sedišta i šest različitih načina vožnje za bezbedno, kontrolisano napredovanje. Nudi do dva sata neprekidne vožnje, tada će mu trebati samo jedan sat da se potpuno napuni. Kako je to kul? Sa svojom litijum-jonskom baterijom smeštenom u laganoj, ali snažnoj šasiji, ovaj mini trkač je kompletan sa VP suspenzijom i konstruisan je od kvalitetnih komponenti, baš kao i njegova veća braća.

Previous slide
Next slide

MOTOCROSS

KAROSERIJA

Ravni profil sedišta na MC-E 5 podstiče mlade da brzo nauče osnove pravilnog sedenja i stajanja uz elegantnu karoseriju koja omogućava potpuno neograničeno kretanje na motoru. Sa hladnim, potpuno crvenim izgledom, očigledno!

AIRBOX

GRAFIKA

Mora da izgleda dobro, zar ne? Kao i svaki drugi GASGAS motokros motor, MC-E 5 ima upečatljiv izgled, modernu grafiku i puno crvene, naše omiljene boje! Tu je i mrlja plave boje, koja označava njegov električni pogon. Sva grafika se primenjuje metodom u kalupu kako bi se obezbedio dugotrajan dobar izgled

UPRAVLJAČI

Mladi moraju da se osećaju samopouzdano, da imaju kontrolu. Upravo zbog toga smo ugradili konusne NEKEN upravljače na naš MC-E 5. Opremljeni držačima manjeg prečnika, mlađi vozači mogu dobro shvatiti svoj novi ponos i radost, povećavajući svoju kontrolu i smanjujući umor.

AIRBOX

MOTOCROSS

RAMOVI

Umotan oko motora od 5 kV je super čvrst hrom od čelika. Dajući deci izuzetno važnu stabilnost, lakoću rukovanja i precizno skretanje u krivinama, naši inženjeri su dizajnirali svaki okvir da pruži pravu količinu savitljivosti i krutosti.

WP viljuške

Sa 205 mm hoda, lagane WP KSACT viljuške isporučuju ozbiljno impresivne i progresivne performanse prigušenja prednjeg kraja. Vile od 35 mm u USD imaju najnoviju internu tehnologiju, omogućavajući mladima da se fokusiraju na vožnju i zabavu. Potpuno podesiva samo ručnom pumpom, vazdušna jedinica na levoj nozi viljuške može se podesiti tako da odgovara željama vozača, težini i uslovima na stazi kada počnu da se trkaju.

Wp SHOCK

Kvalitetni delovi prolaze kroz MC-E 5, kao što je WP monoshock, koji je direktno povezan sa zamašnom rukom. Postavljen da bude savršeno usklađen sa WP XACT viljuškama, potpuno podesivi amortizer nudi masivnih 185 mm hoda vešanja za precizno prigušivanje zadnjeg kraja.

VISINA SEDIŠTA

Biti u stanju da stavi obe noge na pod je od suštinskog značaja za mlade vozače i trkače. MC-E 5 ima varijabilnu visinu sedišta, koja se može podesiti od 665 mm do 616 mm. Brzo i lako izvodljivo spuštanjem sedišta/karoserije, alternativno, dalje podešavanje se može postići postavljanjem zadnjeg amortizera u drugu poziciju i spuštanjem prednjih viljuški. Da bi se prilagodili vozačima od 4 godine, jedinice vešanja se mogu dodatno spustiti pomoću kompleta za spuštanje vešanja, koji je dostupan u katalogu dodatne opreme.

MOTOCROSS

ELEKTRIČNI MOTOR

Gladak i snažan, motor od 5 kV je super kompaktan i savršeno odgovara našoj manjoj šasiji. Vazdušno hlađen, otporan na prašinu i vodu, takođe ne zahteva habanje i održavanje. Integrisana kontrolna jedinica (ECU) garantuje direktnu, ali veoma kontrolnu isporuku snage.

KONTROLNI CENTAR

Neki ga nazivaju multifunkcionalnim instrumentom, mi ga zovemo kontrolni centar – mala kutija svetla i magije koja se nalazi ispred sedišta, blizu glave upravljača. Nudeći vozačima i roditeljima izbor od 6 različitih režima vožnje, podešavanja snage mogu da se izaberu tako da odgovaraju čistim početnicima ili iskusnijim trkačima. Kontrolni centar takođe prikazuje preostalu snagu baterije.

BATERIJA

Naša litijum-jonska baterija radi dve stvari – napaja MC-E 5 i drži mlade nasmejane kao da je svaki dan Božić! Ukupno 84 moderne litijum-jonske ćelije smeštene su u našem robusnom kućištu za baterije od livenog pod pritiskom, koje je montirano iznad motora. 907 Wh uskladištene energije je dobro za dva sata vožnje za početnike ili 25 minuta za vozače koji ripaju. Integrisani sistem upravljanja baterijama (BMS) obezbeđuje sigurnost i dugovečnost baterije.

PUNJAČ

Brzo, jednostavno, čisto. Potrebno mu je samo 60 minuta za potpuno punjenje ili 45 minuta za punjenje od 80%, MC-E 5 dolazi sa svetskim punjačem od 110-230 volti, koji se uključuje direktno u bateriju radi lakšeg punjenja.

MOTOCROSS

BEZBEDNOST

Vozači prave greške, sve je to deo zabave! Ali takođe mora biti bezbedan, zbog čega je GASGAS MC-E 5 opremljen senzorom za prevrtanje koji isključuje struju ako se vozač sudari ili padne. Sa trakom pričvršćenom za zglob i bicikl, u slučaju pada vozača, motor se zaustavlja. Podesivi režimi vožnje se takođe mogu podesiti i sačuvati pomoću ključa, sprečavajući uzbudljive trkače da pređu u moćniji režim vožnje pre nego što budu spremni za njih!

INTEGR. HLAĐENJE I RADIJATORI

kočnice

Da bi usporio decu i sprečio mamu da brine, MC-E 5 ima ozbiljnu moć zaustavljanja. Opremljen kočionim diskovima sa hidrauličnim upravljanjem, sistem obezbeđuje snažne performanse kočnica u svim uslovima.

TOČKOVI

Baš kao i naši motokros motori u punoj veličini, točkovi postavljeni na MC-E 5 garantuju snagu i pouzdanost. Sa super hladnim, laganim crnim anodiziranim aluminijumskim felnama. MAXXIS gume pružaju prianjanje, bez obzira na podlogu za vožnju.

INTEGR. HLAĐENJE I RADIJATORI

TEHNIČKI DETALJI

MOTOR

ŠASIJA

GASGAS

Svetski poznat brend sa neverovatnom tradicijom kada je reč o motociklima Enduro i Motocross.

instagram

Brze Informacije

Ponedeljak - Petak: 09-17h Subota: 10-15h
Majora Zorana Radosavljevica br 70, 11273 Batajnica, SRBIJA Španskih boraca 12, 11070 Novi Beograd, SRBIJA
+381 (0)11 848-6590 +381 (0)60 18 19 202
panto@gasgas.rs office@gasgas.rs