MOTOCROSS

MC 65 2023

4.830 €

MOTOCROSS

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

Stisnite kvačilo, izaberite brzinu, povećajte obrtaje, polako otpustite kvačilo… taj magični trenutak kada mladi motokroser po prvi put preuzima kontrolu nad potpuno uključenom mašinom za trku. Naš MC 65 je savršen izbor za svakog mladića da zaroni dublje u svet zabave na motociklu. Uz niz ažuriranja na modelima iz 2023., MC 65 nikada nije bio bolji. Sa ažuriranim hidrauličnim kvačilom, 6-brzinskim menjačem, veoma konkurentnim 2-taktnim motorom od 65 kubika, jačim lancem, super prijanjajućim i izdržljivim gumama i VP suspenzijom, to je pravi offroad motocikl.

Previous slide
Next slide

MOTOCROSS

KAROSERIJA

Izgleda kul, zar ne! Prihvatajući iste stilizovane GASGAS karakteristike koje poseduju svi naši motocikli, MC 65 ima živopisnu crvenu karoseriju koja je dizajnirana da ponudi potpunu slobodu kretanja na motociklu. Izuzetno je lako kretati se napred u krivinama ili se kretati unazad kada dajete gas, napadate skokove ili kočite u krivinama. Stil i funkcija u jednom!

AIRBOX

GRAFIKA

Naš mladalački i energični DNK je nešto što volimo da slavimo grafikom na svim našim motociklima za motokros, ne samo na MC 65. Umotavajući našeg mini-trkača u crvenu karoseriju, grafika je primenjena pomoću tehnologije u kalupu kako bi se obezbedila izdržljivost i dugotrajnost kvaliteta.

UPRAVLJAČI

Za proizvodnju se koristi visokokvalitetni aluminijum
konusni NEKEN upravljač. Sa posebnim savijanjem
koji podstiče najbolji položaj tela za stajanje
i skretanje, šipke od 28 mm do 22 mm obezbeđuju
sigurnost i stabilnost i opremljeni su izdržljivim ODI
hvataljke.

AIRBOX

MOTOCROSS

RAMOVI

Sa lako odvojivim, laganim okvirom i šasijom od hrom-molibden čelika visoke čvrstoće, MC 65 ima okvir koji pruža stabilnost i lako rukovanje. Omogućujući vozačima da pucaju u zaokretima i van njih i osećaju se samopouzdano u napadima na grube, uzvišene ravni, precizna mešavina savitljivosti i krutosti obezbeđuje rukovanje koje inspiriše samopouzdanje.

WP viljuške

35 mm WP XACT viljuške omogućavaju vozačima da guraju jače, skočite dalje i nastavite da gradite njihovo samopouzdanje i veštine. Super lagan, sa 215 mm hoda omogućavaju vozačima da guraju jače i trče se brže. Težina vozača, postavke podešavanja kao i staza svi uslovi se mogu uzeti u obzir kada fino podešavanje viljuški, što se može uraditi brzo i lako podešavanjem vazdušne jedinice na levoj nozi viljuške.

Wp SHOCK

Dizajniran da radi u savršenoj harmoniji sa WP viljuške, WP XACT zadnji amortizer nudi masivan 270 mm hoda zadnjeg točka, što pomaže da se MC 65 zadrži posađeno do staze. Povećanje samopouzdanja vozača, šok je potpuno podesiv i može se podesiti na posebno odgovaraju pojedinačnim jahačima.

LJULJAŠKA

Dizajnirali su naši inženjeri koristeći sofisticirane simulacionih podataka i napravljenih da imaju savršene količina krutosti, MC 65 ima šuplji, liveni aluminijumska ljuljačka koja je savršena mešavina najmanju moguću težinu sa maksimalnim količinama ukočenost.

MOTOCROSS

MOTOR

Pružajući mlađim trkačima priliku da zarone dublje u svet zabave na motociklima, MC 65 ima hidraulično kvačilo i 6-brzinski menjač, omogućavajući vozačima da savladaju motocikl koji je baš kao tatin. Visoko konkurentan 2-taktni motor od 65 kubika je napravljen da radi i traje. Napravljen od izdržljivih materijala i sa izduvnim ventilom kontrolisanim pritiskom, MC 65 pruža velike performanse.

cilindar

Sistem izduvnog ventila kontrolisanog pritiska (PCEV). igra ogromnu ulogu u obezbeđivanju da naš lagani i izdržljivi cilindar isporučuje performanse potrebne da se mladi trkači izvuku iz kapije i uđu u prvi ugao ispred ostalih. U veoma konkurentnoj klasi od 65 kubika, MC 65 je spreman da probije svoj put napred.

izduvni sistem

Napravljene u 3-dimenzionalnom procesu štancanja, naše dvotaktne cevi se zatim robotski zavaruju kako bi se obezbedio najbolji nivo kvaliteta i izdržljivosti. Ključ za obezbeđivanje slobodnog obrtaja MC 65, auspuh pomaže u izvanrednim motornim performansama motocikla i svestranoj vožnji.

MOTOCROSS

KOČNICE

Sa snagom da zaustavi vozače kada zarone iznutra da bi napravili prolaz, MC 65 zadržava svoj dokazani prednji disk od 198 mm dok smo dodali novi, veći talasni disk od 180 mm pozadi. Zajedno sa novim Formula hidrauličnim kočionim čeljustima, one osiguravaju ozbiljne mogućnosti zaustavljanja.

INTEGR. HLAĐENJE I RADIJATORI

hidraulično kvačilo

Ove godine smo ažurirali ručicu kvačila i kontrolu. Kao što znamo, malim rukama je potrebno lagano kvačilo, što je zašto MC 65 ima lagani hidraulički sistem koji garantuje super glatku radnju i rad skoro bez održavanja. Uz konstantno prilagođavanje igre, bez obzira na uslove ili vreme, tačka ugriza ostaje ista tako da vozači mogu da uživaju u trkama od bare do bare.

radijatori

Obezbeđivanje konstantno visokog nivoa performansi znači da je naš MC 65 opremljen sa dva jaka radijatora. Inteligentno rashladno kolo sa integrisanim hlađenjem kućišta radilice održava niske temperature i pojačaj pospeši.

TOČKOVI i gume

Preslikavajući našu ponudu motokrosa u punoj veličini, MC 65 koristi lagane aluminijumske felne opremljene najnovijim Maxxis gume kao standard da bi se obezbedio najviši nivo
snage, pouzdanosti i prianjanja.

INTEGR. HLAĐENJE I RADIJATORI

TEHNIČKI DETALJI

MOTOR

ŠASIJA

GASGAS

Svetski poznat brend sa neverovatnom tradicijom kada je reč o motociklima Enduro i Motocross.

instagram

Brze Informacije

Ponedeljak - Petak: 09-17h Subota: 10-15h
Majora Zorana Radosavljevica br 70, 11273 Batajnica, SRBIJA Španskih boraca 12, 11070 Novi Beograd, SRBIJA
+381 (0)11 848-6590 +381 (0)60 18 19 202
panto@gasgas.rs office@gasgas.rs