MOTOCROSS

MC 50 2023

3.990 €

MOTOCROSS

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

Zakoračite u fantastičan svet moto-a sa GASGAS MC 50! Sa istim živopisnim stilom kao i naši motokros motocikli u punoj veličini i napunjenim kvalitetnim komponentama, sledeća generacija berm bashera će uživati u neograničenoj ergonomiji, malom motoru od 50 kubika i punom iskustvu u motokrosu dok napreduju do zabave sa punim gasom!

Previous slide
Next slide

MOTOCROSS

KAROSERIJA

U skladu sa našom celokupnom linijom motociklističkih motocikala, MC 50 je ponosan pored svoje veće braće sa živopisnom crvenom plastikom i upečatljivom grafikom. Dizajnirana da ne samo da izgleda sjajno, karoserija omogućava lako kretanje na motociklu, osiguravajući potpunu kontrolu vozača u svakom trenutku.

AIRBOX

GRAFIKA

Moderan, upadljiv i sa puno crvene! Kao i svi GASGAS motockros motocikli, grafika na našem malom MC 50 ima veliki uticaj. Zahvaljujući super-izdržljivom unutrašnjem, starom proizvodnom procesu, grafika izgleda odlično i traje.

UPRAVLJAČI

Uhvati ga da ga pocepaš! Omogućavanje mladima da sigurno drže svoj MC 50 za nas je veoma važno, zbog čega smo ugradili konusne NEKEN upravljače i ODI ručke manjeg prečnika. Zajedno osiguravaju da se vozači mogu udobno držati za potpunu kontrolu i manje umora, čak i na najgrubljim stazama.

AIRBOX

MOTOCROSS

RAMOVI

Znamo da mladi vole da skaču, što nije problem za naš čelični okvir od hrom-molibdena visoke čvrstoće. Snažan i pouzdan, spreman je za teška sletanja i obezbeđuje lako rukovanje i ozbiljnu stabilnost. Dizajniran da se savija i da bude robustan, poboljšava ukupne performanse vešanja.

WP viljuške

Spremne da mladima pruže svu potrebnu podršku dok počnu da pomeraju svoje granice, WP XACT viljuške postavljene na MC 50 omogućavaju vozačima da rastu u samopouzdanju. Nudeći odlično prigušivanje, viljuške od 35 mm u USD daju 205 mm hoda i imaju tanji prečnik spoljašnjeg zida cevi koji nudi prefinjenu krutost i smanjuje težinu.

Wp SHOCK

Direktno povezan sa zamašnom rukom, WP XACT monoamortizer savršeno radi sa WP prednjim viljuškama. Nudeći 185 mm potpuno podesivog hoda, viljuške se mogu podesiti tako da odgovaraju svakom vozaču i obezbeđuju dobro izbalansiran motoicikl sa karakteristikama prigušenja visokih performans

MOTOCROSS

MOTOR

Mnogo je tehnologije upakovano u naš mali rev ‘n’ go MC 50 motor. Super kompaktan, pruža uzbudljive dvotaktne uzbuđenje ispunjene zabavom koristeći dizajn sa 3 osovine koji pozicionira radilicu blizu centra gravitacije motocikla. Rezultat nije samo bolje rukovanje, već i direktniji ugao usisnog ventila, što povećava snagu. Bez ručnog kvačila ili zupčanika o kojima bi trebalo da brinete, mladi mogu da se okreću i voze od zore do sumraka.

komplet za smanjenje snage

Za one važne prve vožnje, MC 50 može smanjiti snagu na 5,5 KS pomoću kompleta iz GASGAS tehničke opreme.

izduvni sistem

Dizajniran da maksimizira nesmetan rad i performanse našeg MC 50 motora, izduvni sistem pravimo pomoću trodimenzionalnog procesa štancanja. Jednom oblikovani svi delovi se zatim robotom zavaruju kako bi se obezbedio visok nivo kvaliteta i izdržljivosti.

kvačilo

Bez ručnog kvačila i menjača bez brige! MC 50 je opremljen automatskim centrifugalnim kvačilom, omogućavajući vozačima da se usredsrede na poboljšanje svojih veština dok se zabavljaju. Kvačilo sa više diskova koje se može podesiti tako da odgovara naprednim preferencijama u vožnji ili uslovima staze.

MOTOCROSS

KOČNICE

Pune performanse od kompaktnih, hidrauličnih kočionih čeljusti i talasastih prednjih i zadnjih diskova. Kočnice na MC 50 nude isti nivo tehnologije kao i naši motokros motocikli pune veličine, obezbeđujući ozbiljne performanse zaustavljanja.

INTEGR. HLAĐENJE I RADIJATORI

radijatori

MC 50 sa tečnim hlađenjem koristi velike radijatore za hlađenje cilindara i kućišta radilice. Posebno pozicionirani za postizanje maksimalnog protoka vazduha, obezbeđuju pouzdano hlađenje u svim uslovima.

TOČKOVI i gume

Umotani Maxxis gumama za impresivno prianjanje na širokom spektru površina staze, MC 50 točkovi koriste lagane aluminijumske felne za pružanje snage i pouzdanosti, baš kao i na svim našim motociklima.

INTEGR. HLAĐENJE I RADIJATORI

TEHNIČKI DETALJI

MOTOR

ŠASIJA

GASGAS

Svetski poznat brend sa neverovatnom tradicijom kada je reč o motociklima Enduro i Motocross.

instagram

Brze Informacije

Ponedeljak - Petak: 09-17h Subota: 10-15h
Majora Zorana Radosavljevica br 70, 11273 Batajnica, SRBIJA Španskih boraca 12, 11070 Novi Beograd, SRBIJA
+381 (0)11 848-6590 +381 (0)60 18 19 202
panto@gasgas.rs office@gasgas.rs