ENDURO

MC 450F Troy Lee Designs 2022

MOTOCROSS

MC 450F
TROY LEE DESIGNS

Veoma smo ponosni na ovaj, naš potpuno novi MC 450F Troy Lee Designs motokros motocikl! Potražnja za replikom motokros motocikla GASGAS Factory Racing je bila ogromna, zbog čega smo uzeli ograničen broj naših MC 450F mašina, ubrizgali im malo BAM BAM, poboljšali snagu, rukovanje i udobnost i stvorili fantastičan MC 450F Troy Lee Designs repliku.

Previous slide
Next slide

MOTOCROSS

TLD TEAM GRAPHICS

Osiguravajući da se naša fabrička replika trkačkog bicikla izdvaja iz gomile, svaki motocikl dolazi sa istom visokokvalitetnom grafikom koju koriste Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing. Proizvedeni u SAD, savršeno se uklapaju u živopisnu crvenu plastiku kako bi osigurali da motocikl izgleda brzo, čak i kada miruje!

#51 TRKAČKI BROJ

Samo za žestoke obožavatelje Bam Bama! Uključili smo a set potpisanih #51 trkačkih brojeva sa svakim motociklom. Ne možemo da garantujemo da će te učiniti brzim kao Džastin Barsija, ali ćeš sigurno izgledati kao on.

TLD FACTORY TRKAČKO SEDIŠTE

Da biste ostali na mestu dok se gasite iz uglova, Selle Dalla Valle TLD Factory Racing Sedište vas drži čvrsto na mestu. Izdanje MC 450F Troy Lee Designs daje monstruozne količine obrtnog momenta, a ova presvlaka sedišta koja je super prianjanje čini držanje mnogo lakšim.

ODI lock-on ručke

Za dodatnu udobnost, ugradili smo sive ODI Lock-On Grips, koji su malo mekši od onih na našem standardnom MC 450F. Pomažu u sprečavanju nastanka žuljeva, pomažu da apsorbujete sve što vam staza baci, a takođe pružaju i oh-tako udoban osećaj.

komplet za zaštitu okvira

Komplet za zaštitu okvira ima dve svrhe. Pored zaštite okvira, komplet se može pohvaliti malo većom površinom, što vam pomaže da hvatate motocikl svojim čizmama dok napadate stazu. Jednostavan, ali veoma efikasan. Na MC 450F Troy Lee Designs dolazi u GASGAS crvenoj boji.

MOTOCROSS

FACTORy RACING trostruke stezaljke

E sad pričamo! Što se tiče hardvera fabričkog trkačkog tima, on ne postaje mnogo bolji od naših Factory Racing Trostrukih Stezaljki. Eloksirano crveno, oni takođe nude dve pozicije za montažu šipke i opcije promenljivog pomeranja za super personalizovanu ergonomiju.

fabrički točkovi

Pa, šta kažeš na ovu stvar lepote? Sa aluminijumskim glavčinama obrađenim CNC, super jakim kracima i D.I.D Dirt Star felnama, naši fabrički točkovi ne samo da izgledaju neverovatno, već su i napravljeni tvrdi takođe. Zaista teško!

neken fatbar sa GASGAS BARPAD-OM

Opremili smo MC 450F Troy Lee Designs sa crnim Neken upravljačem i malo većom šipkom za upijanje udaraca, samo u slučaju da skočite, ili još gore, ravno zemljište! The GASGAS
brendiranje ga takođe zaista pokreće.

podešavanje suspenzije

Ovaj MC 450F Troy Lee Designs dizajniran je za trkače koji žele motokros motor spreman za takmičenje koji se može odneti iz prodajnog salona pravo na trkačku stazu, zbog čega smo mi blago izmenili podešavanja vešanja da budu malo čvršće. Promene pomažu da se upije velike udarci i skokovi, što vam omogućava da date gas, napadnete stazu i jurite za tim pobedama!

dunlop gume

Da bismo dobili svu snagu na zemlji, da ne spominjemo poboljšanje upravljanja i kočenja, ugradili smo Dunlop Geomak MX33 gume na MC 450F Troy Lee Designs. Poznate po svojim performansama na nizu trkačkih površina, ove gume su prvi izbor za profesionalne trkače širom sveta.

MOTOCROSS

MOTOR

RADNI ČASOVI

Znajte tačno koliko sati ste se vozili i budite u toku sa servisiranjem MC 450F Troy Lee Designs izdanja sa lako dostupnim Hourmeterom.

prekidač za odabir karte

Prilagodite isporuku snage na motokros motociklu MC 450F Troy Lee Designs pomoću prekidača za odabir karte. Odaberite ili standardno podešavanje ili mapu sa malo jačim udarcem, koja takođe dobro funkcioniše u pesku i blatu. Tu su i kontrola vuče i opcija za kontrolu pokretanja ugrađene u prekidač.

akrapovič slip on

Još jedna bitna komponenta kada se pravi fabrička replika trkačkog motocikla MC 450F Troy Lee Designs, Akrapovič „Slip-On Line“ poboljšava snagu u čitavom opsegu obrtaja i dodaje znatno veći obrtni moment uz uštedu težine u odnosu na sistem zaliha. Poboljšavajući isporuku snage srednjeg opsega, opremili smo MC 450F Troy Lee Designs sa ekspanzionom komorom, dajući vam dodatno gunđanje iz uskih uglova.

hinson poklopac kvačila

Jači od kundaka i precizno obrađeni od aluminijuma T-6, kvačila Hinson Poklopac je završen čvrstim crnim premazom koji štiti od habanja čizama za dugotrajan izgled fabričkog trkačkog tima. Takođe se lepo povezuje sa ostatkom motocikla MC 450F Troy Lee Designs-a zlog i raspoloženog izgleda!

MOTOCROSS

zadnji lančanik

Sasvim je prirodno upariti crne fabričke točkove sa zadnjim lančanikom od crnog anodiziranog aluminijuma za pravi izgled trkačkog tima. Odlučili smo da se držimo standardne opreme jer se čini da je ovo tačno za širok spektar vozača.

zlatni lanac

Još jedna replika motocikla za trkački tim koji morate imati je zlatni lanac, koji se zaista ističe u odnosu na crni zadnji lančanik. X-Ring lanac dokazan u trkama obezbeđuje pouzdanost i snagu, održavajući vas u trci za podijum.

fabrički početak za prednju viljušku

Da biste dobili svoju sliku, instalirali smo Factory Start na MC 450F Troy Lee Designs. Zaključajte ga, sačekajte da se kapija spusti, a zatim na gas!

polu plutajući prednji disk

Sve je u redu i dobro je imati super-brz motocikl, ali čak i najbrži vozači moraju s vremena na vreme da uspore. Zbog toga smo ugradili poluplutajući prednji disk za neverovatnu snagu zaustavljanja, kako bismo bili sigurni da možete usporiti stvari na način koji se može kontrolisati.

štitnik prednjeg kočionog diska

Znajući previše dobro koliko ludo može biti u prvom zavoju motokros trke, postavili smo štitnik prednjeg kočionog diska da zadrži polu-plutajući prednji deo Diska zaštićenim i van opasnosti. A oštećeno kočioni disk skoro uvek dovodi do skupog DNF-a, što se neće desiti sa ovim zaštitnim poklopcem.

kompozitna klizna ploča

Uredno oblikovana da stane oko donje strane motora od 450cc, kompozitna klizna ploča nudi
neverovatnu zaštitu od kamenja, skloništa i bilo čega druge opasnosti koje se mogu otkriti na stazi za motokros, kao i širenje bočnih strana motora radi zaštite kvačila i paljenja pokriva.

TEHNIČKI DETALJI

MOTOR

ŠASIJA

TEHNIČKI PRIBOR

PROTAPER UPRAVLJAČ

fmf povercore 2.1 prigušivač

servisna jama prostirka

fabrički prednji točak 1.6x21

GASGAS

Svetski poznat brend sa neverovatnom tradicijom kada je reč o motociklima Enduro i Motocross.

instagram

Brze Informacije

Ponedeljak - Petak: 09-17h Subota: 10-15h
Majora Zorana Radosavljevica br 70, 11273 Batajnica, SRBIJA Španskih boraca 12, 11070 Novi Beograd, SRBIJA
+381 (0)11 848-6590 +381 (0)60 18 19 202
panto@gasgas.rs office@gasgas.rs