TRAVEL

ES 700

10.190 €

TRAVEL

DOKAZANA TEHNOLOGIJA

Sa svojim dinamičnim 1-cilindričnim motorom, ES 700 je bicikl velike zapremine koji blista kako na putu, tako i van njega. Sa GASGAS ES 700 ulazimo u oblast uličnih motocikala. Na osnovu sopstvene stručnosti, novog razmišljanja i najsavremenije tehnologije, razvili smo bicikl koji je jedinstven i dinamičan u isto vreme. Snaga njegovog 1-cilindričnog motora sa 74 KS i zapreminom od 692,7 cm3 isporučuje se preko super-hladnog ride-bi-vire sistema, koji garantuje oštar odziv gasa i isporučuje linearnu snagu motora sa neočekivanom preciznošću. Ovaj bicikl takođe ima najnovije sisteme pomoći koji vam omogućavaju da prilagodite ES 700 sebi. Sa najsavremenijim ABS-om i Brembo kočnicama, takođe se može u potpunosti kontrolisati u svakom trenutku. Kao da to nije dovoljno, ES 700 blista sa zapanjujuće dugim servisnim intervalom od 10.000 kilometara, što vam omogućava da napravite mnogo dugih putovanja između poseta prodavcu.

Previous slide
Next slide

TRAVEL

Stil

Ergonomija ES 700 je jedinstvena i garantuje maksimalno zadovoljstvo u vožnji i veoma posebno iskustvo vožnje. Možete ga koristiti da transformišete svaku ulicu i zemljanu stazu u igrališta, dok njegovo dinamično rukovanje i položaj sedenja optimizovan za upotrebu van puta ulivaju samopouzdanje i svaku vožnju čine iskustvom. Svoju snažnu ličnost naglašava svojom smelom crvenom grafikom.

AIRBOX

karoserija

Crvena dokle pogled seže! Kada se pojavite sa svojim ES 700, nikome nećete lako nedostajati zahvaljujući dinamičnoj, crvenoj karoseriji i privlačnoj grafiki. Inspirisan našim uzbudljivim terenskim modelima, karoserija se nalazi oko rama i motora sa vrhunskom ergonomijom kako bi poboljšala vezu između vozača i bicikla koja obezbeđuje potpunu kontrolu u svakoj situaciji.

tehnički pribor

Štitimo vas i vaš motocikl. Naš širok asortiman specijalno razvijenih, testiranih i dokazanih GASGAS tehničkih dodataka čini ES 700 još bržim i kompetentnijim. Ove vrhunske komponente poboljšavaju izgled, performanse i pouzdanost vašeg motocikla i daju mu vaš lični dodir. Sastavite svoj sopstveni ES 700 pomoću našeg onlajn konfiguratora.

OFFROAD OPREMA

Zabavna vožnja van utabanih staza zahteva posebnu zaštitnu odeću za terensku vožnju! GASGAS Offroad oprema je dizajnirana da vas zaštiti i pruži vam veliku slobodu kretanja. Dakle, spremni ste na sve!

AIRBOX

TRAVEL

IZUZETNO RUKOVANJE

Intenzivne vožnje seoskim stazama i ulicama: za to je napravljen GASGAS ES 700. I upravo zbog toga ES 700 nudi izvanrednu upravljivost, tako da vozači svih nivoa mogu da voze bezbedno i pouzdano – bez obzira gde. Od njihovog cevastog čeličnog okvira sa savršenom mešavinom fleksibilnosti i krutosti, do naše izuzetno jake i prelepe livene ljuljačke i da ne pominjemo rezervoar od 13,5 litara koji održava težinu lepom i malom: naši novi drumski bicikli nude odlično rukovanje. Njegova dinamična, crvena karoserija grli okvir i motor sa vrhunskom ergonomijom kako bi poboljšala vezu između vozača i bicikla koja obezbeđuje potpunu kontrolu u svakoj situaciji.

ŠASIJA

Fleksibilnost. krutost. Zabavno. Tri izuzetna svojstva našeg svetlosnog okvira. Dizajniran da ponudi oštro rukovanje i visoku stabilnost, uz pravu dozu fleksibilnosti, osigurava da svaka vožnja sa ES 700 bude iskustvo. Visokokvalitetni hrom-molibden čelik zaslužan je za njegovu ekstremnu robusnost, dok precizno izračunate vrednosti za torzionu i uzdužnu krutost osiguravaju da vozač može da vozi još agresivnije i dalje. Pored toga, naši okviri su robotski zavareni da garantuju preciznost i najviši kvalitet. O da! I teže samo 8,4 kg.

PODRAM od poliamida

Želimo da svaki vozač izvuče maksimum iz svoje vožnje. Zbog toga je rezervoar od 13,5 litara sakriven u samonosećem zadnjem okviru GASGAS ES 700. Napravljen je od jednog komada poliamida visoke čvrstoće i težak je samo 5,2 kilograma, izuzetno je robustan i postavljen je što je niže moguće kako bi se poboljšalo rukovanje. Da li želite da montirate montažni okvir ili ručke za hvatanje stubova? Ne brinite, već smo smislili!

ljuljaška

Nema zavarivanja! Samo izuzetno jaka, prelepa livena klackalica, baš kao i svi naši motocikli! Zakretna ruka GASGAS ES 700 je napravljena od jednog komada aluminijuma, teška je samo 3,9 kg i daje upravo onoliko koliko je potrebno za savršeno rukovanje i razvoj snage. WP amortizer je montiran na zamašnoj ruci za progresivno prigušivanje zadnjih točkova.

wp vile

Znamo tačno koliko je važno odlično vešanje. I zato ćete se odmah zaljubiti u WP XPLOR viljušku ES 700. Ne postoji ništa uporedivo u ovoj klasi. Takođe se može lako podesiti ručno pomoću malih točkića na vrhu nogu viljuške – kompresija na levoj nozi viljuške, odskok na desnoj.

wp shock

Amortizer WP XPLOR postavljen pozadi bez napora se nosi čak i sa najtežim terenom. Podešavanje njihovog odvojenog prigušenja kompresije i odskoka pri velikim i malim brzinama je dečija igra i zabava. Zatim smo uzeli geometriju naših drugih modela i spojili amortizer na polugu za udobnu vožnju na najzahtevnijim terenima.

trostruke vile

Nije preterivanje reći da ova trostruka stezaljka igra sve. Sa svojom crnom anodizacijom, ne samo da izgleda cool, već značajno doprinosi i optimizovanom rukovanju ES 700. Jasno je da je njihov najvažniji posao da drže noge viljuške na mestu. Međutim, takođe je razvijen na takav način da njegova površina za stezanje ravnomerno raspoređuje pritisak na noge viljuške kako bi se poboljšala povratna informacija prednjeg točka. Noge viljuške malo daju pod velikim opterećenjima, a naše trostruko drvo obrađeno CNC-om je dizajnirano za upravo tu fleksibilnost. Da bismo sveli vibracije koje se prenose na upravljač na minimum i da bismo malo povećali udobnost, koristimo gumene stege za upravljač.

TRAVEL

maximalna zabava

U GASGAS-u znamo šta je važno kada su u pitanju ozbiljne performanse na terenu. Zato smo ES 700 opremili visokokvalitetnim hardverom i vrhunskim komponentama koje ga čine pouzdanim, brzim i lakim za rukovanje.

točkovi

Crni točkovi! Druga boja nije dolazila u obzir za SM 700 od samog početka. Sa ovim ne samo lepim, već i laganim felnama, već standardno izgleda kao trkački bicikl. Da ne pominjemo da točkovi nude oštro rukovanje. Felne od 17 inča su opremljene gumama Continental ContiAttack SM EVO, koje obezbeđuju odlično prianjanje čak i pri maksimalnom nagibu.

gume

Temeljno testirane na širokom spektru terena, Continentalove gume TKC 80 bile su najbolji izbor za naš ES 700. Ne samo da nude izvanredno prianjanje na putu i ​​van njega, već su i izuzetno izdržljive, tako da možete sa njima preći velike udaljenosti pre nego što dođe do zamene gume. Veličina 90/90-21 se koristi napred, a guma veličine 140/80-18 pozadi.

airbox

Samo dve stvari ulaze u kutiju filtera za vazduh našeg ES 700 – svež vazduh i vaše ruke (ako treba da promenite filter za vazduh). Kutija filtera za vazduh je lako dostupna ispod sedišta i razvijena je da optimalno snabdeva motor vazduhom i što je moguće bolje štiti od elemenata.

kočnice

Izgradnja brzog bicikla je jedna stvar. Ali želeli smo da budemo sigurni da ES 700 može da stane jednako brzo! Iz tog razloga, bicikl je opremljen najnovijim ABS-om kompanije Bosch. Motocikl ima Brembo kočnice visokih performansi, jer su ovo najbolje kočnice na tržištu: plutajuća čeljust sa 2 klipa na prednjoj strani koja steže disk od 300 mm dok smo mi pozadi odlučili smo se za čeljust sa 1 klipom i plutajuću čeljust. 240 mm disk. Zajedno garantuju kontrolisano i precizno usporavanje u svim uslovima.

TRAVEL

BIG-BORE SINGLE

Motor našeg ES 700 je najsnažniji u svojoj klasi i opremljen svime što mu je potrebno za snažan start 1-cilindričnog motora velike zapremine. Isporučuje 55 kV (74 ks) pri 8.000 o/min i 73,5 Nm obrtnog momenta pri 6.500 o/min! Sa svojom kompaktnom glavom cilindra, u kojoj se nalaze dve svećice za lakši rad i niže emisije, naš motor garantuje duge servisne intervale. Pored toga, naš 700 je opremljen PAS kvačilom za još više zabave u krivinama, laganim 6-brzinskim menjačem i izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika u skladu sa EURO 5 koji mu omogućava da slobodno diše, dok su njegova pozadinska buka i emisije niske a performanse ostaju visoke.

Snaga

Više volimo naše motore od 692,7 kubika sa svim značajkama. Zbog toga su opremljeni svime što im je potrebno za njihov snažan start velike zapremine i za duge servisne intervale. Zahvaljujući 55 kV (74 ks) pri 8.000 o/min i 73,5 Nm obrtnog momenta pri 6.500 o/min, osigurane su ozbiljne performanse na putu i ​​van njega. Zajedno sa svojim starter motorom, kućištem gasa, kvačilom i crevima za rashladnu tečnost, motor je težak samo 43,4 kg. Nepotrebno je reći da težina ni na koji način ne stoji na putu snazi naše 1-cilindarske elektrane!

efikasnost

Pouzdanost je važno pitanje za nas. Iz tog razloga, naš motor nudi aktivnu ventilaciju kućišta radilice sa podmazivanjem pod pritiskom, što smanjuje trenje i gubitke pumpanja. Glavna prednost su dugi servisni intervali od 10.000 km i izuzetno niska potrošnja goriva za niže troškove rada. A ko to ne želi?!

glava cilindra

Kao što ime govori, 4 različita takta se odvijaju u 4-taktnim motorima: usis, kompresija, paljenje i izduv. Da bi se sve ovo garantovalo i obezbedila neverovatna, upotrebljiva snaga, najsavremenija glava cilindra ES 700 sa 4 ventila ima dve svećice za paljenje koje obezbeđuju nesmetanu isporuku snage. Jedno bregasto vratilo motora iznad glave upravlja usisnim ventilima od 42 mm preko preklopnih krakova, dok se izduvni ventili od 34 mm otvaraju preko klackalice radi preciznijeg vremena ventila pri visokim obrtajima.

RADILICA, ŠIPKA I KLIP

Ovo su naporni delovi duboko u motoru koji su odgovorni za pouzdanost i performanse. I pre svega zbog dugih servisnih intervala. Radilica sa hodom od 80 mm radi na cilindričnim valjkastim ležajevima, zbog čega su servisni intervali tako dugi – prednost koju ne treba potceniti. Da bi se garantovao nesmetan rad, sekundarna balansna osovina smanjuje inerciju, a time i vibracije motora. Konačno, da bi se obezbedio pouzdan rad čak i na ograničenju broja obrtaja od 8.000 obrtaja u minuti, motor 700 karakteriše jaka i otporna kombinacija klipnjače sa klipnjačem sa klipnjačem, klipa od aluminijuma i silikona od 105 mm i igle za zglob sa DLC premazom (nalik dijamantu premazivanje).

izduvni sistem

Naš ES 700 ima izduvni sistem od nerđajućeg čelika, koji održava pozadinsku buku i vrednosti emisije niskim, ali u isto vreme garantuje maksimalnu snagu. Savršeno je integrisan u celokupni dizajn bicikla i ispunjava EURO 5 standard.

a2 mapiranje

Sa posebnim mapiranjem motora A2, koji smanjuje snagu na 30 kV, vlasnici A2 vozačke dozvole takođe mogu da upoznaju Supermoto iskustvo vožnje ES 700.

papuča kvačila

Ko želi da ide brže u uglove i van njega? Dobro je što smo opremili ES 700 Adler PAS spojnicom. Maksimizira prianjanje zadnjeg točka kada vozač želi brzo da izađe iz krivina i eliminiše nestabilnost zadnjeg točka tokom agresivnog kočenja i prebacivanja u nižu brzinu, tako da je bicikl uvek savršeno izbalansiran pri ulasku u krivine. Njihov jedinstveni dizajn takođe smanjuje vibracije i poboljšava osećaj ručice kvačila. Zatim tu je hidraulično kvačilo kompanije MAGURA, koje može savršeno da se koristi u svim uslovima – čak i ako je bicikl tek pokrenut.

menjač

Lagani 6-brzinski menjač daje glatke i precizne promene svaki put, tako da uvek možete agresivno ubrzati i zadržati kontrolu čak i u ekstremnim uslovima na stazi ili van puta.

TRAVEL

skrivena magija

Skrivena torba trikova koja čini ES 700 tako zabavnim! Njihova najsavremenija elektronika može se savršeno prilagoditi stilu vožnje svakog vozača, tako da svaki vozač dobije performanse koje voli. Sa promenljivim režimima vožnje, isporuka snage i kontrola vuče se menjaju u hodu, dok kontrola vuče osetljiva na ugao nagiba obezbeđuje idealno prianjanje u svim uslovima vožnje. Ako uvek želite da budete na putu punom snagom, možete potpuno da isključite kontrolu proklizavanja! Kuickshifter garantuje posebno glatko i efikasno prebacivanje u viši i niži stepen prenosa bez upotrebe kvačila.

quickshift

Kuickshifter radi upravo ono što mu ime sugeriše: garantuje glatko i efikasno prebacivanje u viši i niži stepen prenosa bez korišćenja kvačila. Tako da se možete prebaciti kad god želite. Dva senzora (jedan koji detektuje kretanje na šipki menjača, a drugi koji registruje uključenje zupčanika) brinu o komplikovanim stvarima. Bez obzira koliko agresivno ubrzavate, sledeća brzina se uvek može uključiti u trenu. Prilikom prebacivanja u niži stepen prenosa, sistem usklađuje broj obrtaja motora sa brojem obrtaja nižeg stepena prenosa kako bi se obezbedilo neometano prebacivanje.

prekidač za izbor karte

Dva načina vožnje = dvostruko više zabave. Čak i kada ste u pokretu, možete da prelazite sa jednog režima na drugi i da prilagodite isporuku energije. Režim 1 (režim ulične vožnje) nudi oštar odziv gasa uparen sa ABS-om u krivinama i kontrolom proklizavanja. Ovo je u osnovi režim vožnje performansi za kontrolisanu vožnju na putu! Režim 2 (režim vožnje van puta na ES 700) je režim koji je mnogo specifičniji za njegov „zadatak“. Sa ES 700, to znači glatkiji odziv gasa za bolju vuču van puta. Ovo omogućava vozaču da okrene zadnji točak ako je potrebno i podigne prednji točak bez uticaja na performanse.

OFFROAD mod vožnje

Prava zabava u vožnji van puta počinje tek kada se aktivira režim vožnje van puta! Ovde gas reaguje sa posebno visokim obrtnim momentom, a kontrola vuče je prilagođena vožnji van puta. U užim krivinama, sistem omogućava vozaču da okreće zadnji točak kako bi vozio oštru liniju. Kada je bicikl uspravan, prednji točak se može podići od tla, omogućavajući vam da se nosite sa teškim terenom sa lakoćom.<br />U režimu vožnje van puta, sistemi više ne uzimaju u obzir ugao nagiba bicikla u njihove proračune, omogućavajući jahaču da driftuje i može da istražuje granice – posebno kada teren postane malo ekstremniji.

kontrola trakcije

Okretanje zadnjeg točka pri izlasku iz uglova stavlja veliki osmeh na lice svakog vozača. Ali ne želite ni to u svakom uglu. Iz tog razloga, kontrola vuče osetljiva na ugao nagiba prati brzinu rotacije zadnjeg točka kako bi odmah reagovala (u milisekundama) ako se vozi brže od samog bicikla. Zatim nakratko smanjuje snagu motora – nežno i jedva sprečena primetna intervencija koja sprečava proklizavanje točka zadnjeg točka. Kada se smiri, puna snaga se vraća. Posebno ambiciozni vozači takođe mogu potpuno deaktivirati kontrolu proklizavanja.

Abs skretanje

Stani brže! ES 700 dolazi sa najnovijom tehnologijom kočenja – Bosch ABS-om u krivinama. Iskusniji vozači takođe mogu da isključe ABS da bi testirali svoja ograničenja. Međutim, kada je uključen, sistem garantuje snažno i progresivno usporavanje koje izbegava neželjeno zaključavanje zadnjeg točka i zaranjanje upravljača! Sistem takođe nudi modernu zaštitu od prevrtanja, koja se koristi u standardnom ABS režimu tokom agresivnog kočenja.

offroad abs

Pored toga, u ovom režimu je aktivan ABS režim specifičan za terensku vožnju, u kojem ABS interveniše samo na prednjem točku. Ovo ne samo da poboljšava performanse kočenja na neasfaltiranim površinama, već takođe omogućava vozaču da namerno zaključa zadnji točak za brze i kontrolisane promene smera. A za one koji su malo hrabriji, možete potpuno isključiti ABS i preuzeti potpunu kontrolu nad kočnicama vašeg bicikla da biste postali jedno sa terenom i bukvalno doživjeli neograničeno zadovoljstvo u vožnji. Da biste ga isključili, morate pritisnuti i držati dugme ABS na instrument tabli oko tri sekunde. Lako zar ne?

vožnja žicom

Inteligentna tehnologija za savršen razvoj performansi. Keihin elektronsko ubrizgavanje goriva sa kućištem leptira za gas od 50 mm eliminiše tradicionalni kabl za gas! Vaš gas se kontroliše elektronski: sistem upravljanja motorom kontinuirano upoređuje parametre motora sa podacima senzora kako bi u skladu sa tim podesio položaj gasa i obezbedio savršenu isporuku snage i odziv na gas. Takođe daje biciklu impresivan odziv na gas, posebno pri malim brzinama.

TEHNIČKI DETALJI

MOTOR

ŠASIJA

GASGAS

Svetski poznat brend sa neverovatnom tradicijom kada je reč o motociklima Enduro i Motocross.

instagram

Brze Informacije

Ponedeljak - Petak: 09-17h Subota: 10-15h
Majora Zorana Radosavljevica br 70, 11273 Batajnica, SRBIJA Španskih boraca 12, 11070 Novi Beograd, SRBIJA
+381 (0)11 848-6590 +381 (0)60 18 19 202
panto@gasgas.rs office@gasgas.rs